دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

انجام عملیات نظامی گسترده یمن در خاک عربستان سعودی

سخنگوی نیروهای مسلح یمن خبر داد که عملیات گسترده‌ای را با 18پهپاد و هشت موشک بالستیک در عمق عربستان سعودی انجام داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 26
کد خبر: ۸۱۸۵۶

به گزارش اندیشه معاصر؛ سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن از انجام عملیات نظامی گسترده در خاک عربستان سعودی خبر داد.

 

شبکه خبری المسیره به نقل از سریع گزارش داد، در این عملیات، مقرهای و سازه‌های نظامی و حیاتی متعلق به عربستان سعودی هدف قرار گرفت.

 

وی تأکید کرد، این عملیات با ۱۸ پهپاد و هشت موشک بالستیک در عمق عربستان سعودی انجام شده است.

 

سریع خبر داد، در جریان این عملیات، شرکت نفتی آرامکو در «راس التنوره»، «ینبع»، «رابغ»، «جازان»  و پایگاه هوایی «ملک عبدالعزیز» در الدمام هدف قرار گرفته است.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن خبر داد، شرکت آرامکو با ۱۲ پهپاد از نوع «صماد-۳» و هشت موشک از نوع «ذوالفقار»، «بدر» و «سعیر» هدف قرار گرفت.

 

سریع تصریح کرد، مواضع نظامی دیگری در «نجران» و «عسیر» با شش پهپاد از نوع «قاصف ۲K» هدف حمله قرار گرفته است.

 

وی با بیان اینکه این عملیات، به اهداف خود دست یافته است، خاطر نشان کرد: «به نیروهای فریبکار و جنایتکار متجاوز، نسبت به تداوم تجاوز و محاصره ملت [یمن]، هشدار می‌دهیم».

 

این فرمانده یمنی در پایان تأکید کرد که رزمندگان یمنی آماده عملیات شدیدتر و سخت‌تر نظامی هستند.

 

رزمندگان یمنی، اواخر اسفند ماه گذشته عملیات ششم شعبان را انجام دادند و در جریان عملیات مذکور، شرکت آرامکو هدف قرار گرفت

 

سریع از همه شرکتهای خارجی و شهروندان عربستان سعودی خواست که از اهداف نظامی و حساس دوری کنند؛ زیرا این اماکن، «اهداف مشروع» نیروهای یمنی هستند.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن درباره علت این عملیات گفت: «این حمله در چارچوب پاسخ قانونی به تشدید درگیری‌ها و تداوم محاصره یمن توسط ائتلاف متجاوز صورت گرفته است».

 

ائتلاف سعودی-اماراتی نزدیک به هفت سال است که یمن را زیر بمباران و موشک‌باران خود گرفته و با محاصره همه جانبه، گرسنگی و کمبود منابع درمانی به مردم یمن تحمیل کرده است و به کشتار زنان و کودکان این کشور ادامه می‌دهد.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار